Schimb inedit de replici între Barna şi Paleologu

Dezbatere electorală la Europa FM, 7 noiembrie 2019
Dezbatere electorală la Europa FM, 7 noiembrie 2019 (Screenshot)

Postul de radio Europa FM a găzduit, joi seara, o dezbatere electorală între prezidenţiabilii Dan Barna de la USR, Theodor Paleologu (PMP) şi Kelemen Hunor, UDMR. Dezbaterea, transmisă în direct pe Facebook, a fost moderată de jurnalistul Moise Guran.

Spre sfârşitul dezbaterii, Dan Barna şi Paleologu au avut un schimb inedit de replici:

Barna: Cu cine veţi vota în turul doi?

Paleologu: Cu mine, evident!

Barna: Întrebam serios.

Paleologu: Serios, foarte serios!

Barna: Dacă nu ajungeţi în turul 2 cu cine veţi vota?

Paleologu: E o ipoteză pe care nu o iau în calcul, domnule Barna. Dumneavoastră acreditaţi ideea că sunteţi cumva desemnat prin drept divin ca fiind finalist cu domnul Iohannis. Nimic nu e mai puţin sigur domnule Barna şi nu se pune această problemă deocamdată. Să vedem ce vor decide cetăţenii pe 10 noiembrie şi după aia vă voi răspunde.

Barna: Am înţeles. Doar întrebam, lăsându-le cetăţenilor libertatea pe care o au de a alege cu cine vor fi în turul doi, în această ipoteză eram curios cu cine veţi vota în turul 2.

Paleologu: Evocaţi toate variantele, de la Iohannis-Diaconu, Diaconu-Dăncilă, Dăncilă-Paleologu, Paleologu-Barna.

Moise Guran: Între Iohannis şi Dan Barna cu cine veţi vota?

Paleologu: Cred că este o ipoteză fantezistă şi domnul Barna vrea să acrediteze ideea că un tur 2 fără PSD înseamnă automat Dan Barna. Aşa ceva nu e just. [...] De când am drept de vot, întotdeauna am votat împotriva FSN, PDSR, PSD etc. Linia mea clar antipesedistă e veche de tot, eu nu sunt un om nou, de 30 de ani am această opţiune foarte clară anti-PSD.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne