Se tem ruşii că vor fi atacaţi la ei acasă? Angajaţii Ministerului Afacerilor Interne din Belgorod, instruiţi să se echipeze cu mitraliere şi veste antiglonţ

Rusii sapa transee pe propriul teritoriu
Rusii sapa transee pe propriul teritoriu

Angajaţii Ministerului Afacerilor Interne din Belgorod au fost instruiţi să se echipeze cu mitraliere, veste antiglonţ şi genţi de urgenţă cât mai curând posibil.

Conform publicaţiei ruse Baza, conducerea Ministerului Afacerilor Interne din regiunea Belgorod a cerut ca toţi angajaţii să se doteze în mod independent şi le-a dat o listă cu lucrurile necesare. Astfel, poliţiştii trebuie să achiziţioneze pe propria cheltuială cagule, bastoane şi haine de iarnă. Lista include, de asemenea, puşti de asalt Kalaşnikov şi veste antiglonţ.

Lista de cumpărături a Ministerului de Interne include, de asemenea, "saci de veghe", saci de dormit, o lopată şi o trusă tactică de prim ajutor - care include, de exemplu, garouri, bandaje, agenţi pentru arsură şi plasturi pentru răni penetrante în piept. În plus, poliţia trebuie să achiziţioneze o rezervă de alimente pentru două zile.

În acelaşi timp, autorităţile nu au explicat personalului de ce au solicitat dotarea, dar au precizat că acest lucru trebuie făcut "cât mai curând posibil".

Informaţia vine la câteva zile după ce, dintr-o postare a guvernatorului regiunii Belgorod, Viaceslav Gladkov, a reieşit că ruşii au început să construiască linii de apărare pe propriul teritoriu.

„Ziua de lucru a început cu un tur al construcţiei liniei de asediu împreună cu adjunctul meu Vladimir Bazarov”, a scris Gladkov pe canalul sau de Telgram, după o vizită pe şantier.