Sebastian Ghiţă, ameninţări la adresa "bandelor rezist": O să le dăm nişte şuturi în fund

Sebastian Ghiţă
Sebastian Ghiţă (Eugen Horoiu/Epoch Times România)

Fostul deputat Sebastian Ghiţă, politician implicat în mai multe dosare de corupţie şi actualmente candidat la Parlamentul European pe listele PRU, i-a ameninţat, din Serbia, cu bătaia pe protestatarii pro-Justiţie.

"Dacă îi mai prindem pe străzi pe bandele #rezist cum i-am văzut astăzi la Ministerul Justiţiei s-ar putea să se întâlnească cu nişte cetăţeni de la Partidul România Unită care să le dea nişte şuturi în fund şi să îi trimitem acasă. Că dacă poliţia nu-i trimite acasă o să-i trimitem noi, că asta nu e democraţie", a declarat Sebastian Ghiţă, într-o intervenţie telefonică la postul TV pe care îl controlează.

Întrebat dacă va face ca în Brazilia, patrule civile, Ghiţă a răspuns, hotărât: "Facem ca oriunde. Dacă avem o lege şi o instituţie, o respectăm. Nu se trezesc unii dintre noi să spargă geamurile, sau să îl bată pe ministru sau pe judecători. Asta curând se va termina. Dacă poliţia nu-i ia de pe străzi, o să ne luăm la bătaie cu ei. (...) Cum îi vom prinde pe străzi bătând vreun ministru, sărind pe gardurile Parlamentului, distrugând instituţii, o să le dăm o mamă de bătaie să plece la ei acasă să ne lase în pace", a declarat Sebastian Ghiţă, într-o intervenţie pentru România TV.

Discursul lui Ghiţă a fost semnalat iniţial de activistul Cătălin Teniţă, de la Geeks for Democracy, într-o postare pe Facebook.

Reamintim că fostul pesedist Sebastian Ghiţă, actualmente fugit în Serbia, a anunţat, imediat după ce a scăpat de ultimul mandat de arestare emis pe numele lui, că va fi primul candidat pe lista PRU pentru alegerile europarlamentare. Ghiţă a făcut anunţul în cadrul unui discurs naţionalist, presărat cu atacuri la adresa lui Cioloş şi a mişcării Rezist. De asemenea, fostul deputat a anunţat că PRU va avea un program anti-UE şi suveranist.

"Voi candida în faţa românilor, primul pe lista Alianţei PRM-PRU, indiferent de vehiculul politic cu care ne vom prezenta în alegeri. Cine vreţi să vorbească despre viitorul României, străinii? Voi candida pentru că o voce românească trebuie să se audă tare şi răspicat. Trăiască România Mare Unită şi Suverană. Campania această electorală nu este despre Europa, Bruxelles şi ONG-urile lui Cioloş. Campania aceasta este despre noi, despre români", îşi anunţa Ghiţă candidatura.

Vă invităm să urmăriţi şi materialul video.


România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne