Şeful PSD: Meritocraţia promisă de PNL şi USR s-a transformat într-un joc al păcănelelor de partid

Marcel Ciolacu
Marcel Ciolacu (Facebook - screenshot)

Şeful social-democraţilor, Marcel Ciolacu, a ieşit la atac, miercuri, pe pagina sa de Facebook, după ce Curtea Constituţională a dat undă verde majorării cu 40% a pensiilor.

"Nimic pentru români, totul pentru ei! Şcoli închise. Fermierii şi firmele româneşti lăsate de izbelişte. Salarii îngheţate. Facturi mărite. Pensii reduse, deşi CCR a reconfirmat astăzi ceea ce a spus în mod repetat anul trecut şi anume că majorarea pensiilor cu 40% este constituţională. Dar guvernarea penelisto-useristă este preocupată doar de tragerea la sorţi a funcţiilor, pentru a-şi mulţumi clientela politică", a acuzat Ciolacu.

Potrivit liderului PSD, meritocraţia promisă de PNL şi USR s-a transformat "într-un joc al păcănelelor de partid".

"Se plâng că nu au bani, dar niciun moment nu s-au gândit să găsească soluţii. Pentru că ele există! PSD va prezenta alternativa sa de buget al României pentru a demonstra că bani pentru păstrarea nivelului de trai al românilor ar fi, dacă ei nu i-ar cheltui cu pilele şi politrucii lor", a afirmat Ciolacu.

Reacţia lui Ciolacu vine după ce CCR a respins, miercuri, sesizarea Guvernului cu privire la legile pentru aprobarea rectificării bugetului de stat şi bugetului asigurărilor sociale de stat pe anul 2020, care prevăd şi majorarea cu 40% a punctului de pensie. Detalii aici.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne