Shen Yun depăşeşte aşteptările unui cuplu din Mississauga

Multipla laureată pentru design grafic, Amy Morrison, a afirmat că dansatorii Shen Yun au fost incredibili, după spectacolul jucat cu casa închisă sâmbătă după-amiază, la Living Arts Centre în Mississauga
Multipla laureată pentru design grafic, Amy Morrison, a afirmat că dansatorii Shen Yun au fost incredibili, după spectacolul jucat cu casa închisă sâmbătă după-amiază, la Living Arts Centre în Mississauga (NTD Television)

MISSISSAUGA—“Nu poate fi comparat cu orice spectacol pe care l-am văzut înainte, a fost foarte frumos conceput şi frumos executat şi puteai să-ţi dai seama că aceşti oameni sunt profesionişti adevăraţi.”

În acest mod a descris designerul grafic Amy Morrison spectacolul Shen Yun Performing Arts după ce a participat la spectacolul cu casa închisă de sâmbătă după-amiaza, de la Living Arts Centre.

„Toţi dansatorii au fost incredibili. .... Controlul şi disciplina care au fost învestite, a fost incredibil”, a spus ea. „Mi-a plăcut foarte mult.”

Shen Yun a depăşit şi aşteptările soţului ei Andrew Boisvenue, director de vânzare cu amănuntul la Aimia Inc.

„Mi-a plăcut foarte mult, a fost fantastic. Muzica, culorile, a fost palpitant, a fost exact ce ne aşteptam să fie şi chiar şi mai mult”, a spus dl. Boisvenue.

Shen Yun este o companie cu sediul la New York, fondată în 2006, care are misiunea de a renaşte 5000 de ani de cultură chineză de inspiraţie divină, o cultură aproape dispărută după 60 de ani de conducere comunistă.

„[Este] un spectacol plin de culoare”, a spus dl. Boisvenue.

Dna Morrison – printre ai cărei clienţi se numără băncile importante din Canada şi operatori de vânzare cu amănuntul ca Blacks Photography şi
Barnes&Noble – a fost de aceeaşi părere.

„Culorile au fost uimitoare, mi-a amintit de un film tehnicolor din anii 1940 ... A fost foarte frumos”, a spus ea.

Conform cu website-ul Shen Yun, artiştii care fac costumele strâng concepte de port tradiţional şi folosesc culori aprinse pentru a recrea aceste piese în fiecare sezon.

„Fiecărui detaliu i se dă atenţie deosebită şi este rezultatul unei inspiraţii artistice şi rafinări atente. Designerii pun accentul pe echilibru, armonie şi contrast. Obiectivul lor este reprezentarea autentică a vestimentaţiei care vine din cultura tradiţională de inspiraţie divină a Chinei şi un efect de scenă desăvârşit”, se relatează pe website-ul.

D-na Morrison, care este designer grafic de peste 20 de ani a fost de părere că Shen Yun a fost unic.

Ea a mai spus că existenţa unei orchestre live, evoluând laolaltă cu dansatorii, a dat cu totul altă înfăţişare lucrurilor.

Shen Yun are trei grupuri la fel de mari cu propriile lor orchestre, astfel că se pot face simultan turnee în diferite zone din lume. Acest fapt l-a impresionat mult pe dl. Boisvenue. „În mod clar m-a impresionat faptul că sunt trei trupe care ţin spectacole pe întregul glob”, a spus el.

Companiile Shen Yun pun în scenă spectacole în cele mai selecte locaţii din lume, în peste o sută de oraşe în fiecare an. An de an, Shen Yun vine cu un spectacol complet nou, inclusiv coregrafie nouă, muzică şi costume.

„Categoric ne-am dori să mai vizionăm aceste spectacole”, a spus dl. Boisvenue.

Reportaj realizat de NTD Television şi Kristina Skorbach.

Shen Yun are sediul la New York şi este compus din trei companii care merg în turneu mondial în fiecare an având misiunea de a revigora 5.000 de ani de cultură tradiţională chineză.

Pentru mai multe informaţii vizitaţi shenyunperformingarts.org

The Epoch Times este onorat ca sponsor al companiei Shen Yun Performing Arts.