Siegfried Mureşan: În aceste ultime zile ale Guvernului demis, PSD va politiza total direcţiile ANAF

Siegfried Mureşan
Siegfried Mureşan (Epoch Times România)

Eurodeputatul Siegfried Mureşan a atras atenţia, luni, că PSD urmăreşte să politizeze total direcţiile ANAF plasându-şi cât mai mulţi oameni în funcţii-cheie până când pleacă Guvernul Dăncilă.

"Iată de ce Guvernul Dăncilă trebuie să plece imediat! În aceste ultime zile ale Guvernului demis, ANAF s-a hotărât să organizeze un val de concursuri pentru 33 de funcţii de conducere în direcţiile judeţene şi regionale, după cum informează G4Media.ro. Vorbim de instituţia care se ocupă de banii noştri! Instituţia care administrează taxele şi impozitele pe care le plătim", a precizat Mureşan pe pagina sa Facebook.

Europarlamentarul PNL a mai susţinut că prin aceste concursuri PSD "va politiza total direcţiile ANAF deoarece, chiar şi după ce va pleca Guvernul Dăncilă, aceşti şefi pesedişti nu vor putea fi schimbaţi de noul guvern pocnind din degete" din cauză că "nu ne permite legea!".

De altfel, Mureşan a avertizat că Guvernul demis al Vioricăi Dăncilă, prin toate deciziile pe care le va mai lua până la schimbarea sa, nu urmăreşte altceva decât să "se îndoape cât mai mult din bugetul statului şi să-şi pună cât mai mulţi oameni în funcţii-cheie".

"De aceea, oricine spune că mai putem sta cu acest guvern demis mult timp se înşală amarnic. Orice săptămână cu acest guvern îi costă enorm pe toţi românii", a conchis eurodeputatul.