Siegfried Mureşan nu-l crede pe Dragnea: Şi dictatorul Nicolas Maduro şi-a înscenat recent un asasinat

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, se comportă precum dictatorul venezuelean Nicolas Maduro, care şi-a înscenat "un asasinat" pentru a lovi Opoziţia, a acuzat deputatul european Siegfried Mureşan, care nu crede deloc în această "parabolă" prezentată publicului de liderul social-democrat.
Siegfried Muresan
Siegfried Muresan (Mihut Savu /Epoch Times Romania)

Europarlamentarul Siegfried Mureşan a reacţionat marţi seară, pe pagina sa de socializare, după ce liderul PSD Liviu Dragnea a susţinut că a fost victima unei tentative de asasinare, ecuaţie în care au intrat patru străini şi numele miliardarului George Soros.

"Domnul Dragnea spune că anul trecut ar fi existat o tentativă de asasinat la adresa sa. Această parabolă a domnului Dragnea seamănă perfect cu minciuna gogonată a dictatorului venezuelean Nicolas Maduro care, pe 4 august, a înscenat un “asasinat” împotriva sa, pe care l-a folosit pentru represiuni ulterioare împotriva opoziţiei. Mulţi jurnalişti au fost arestaţi după incident pentru a împiedica orice relatare obiectivă. Dictatorul mai spune că presupuşilor atacatori le-ar fi fost oferite 50 milioane dolari şi cetăţenia americană. Povestea perfectă", a declarat Siegfried Mureşan.

Deputatul european a subliniat că şi dictatorul venezuelean vorbeşte despre "un act de răsturnare" a Guvernului prin violenţă.

"Parcă am auzit asta şi de la propaganda Guvernului Dragnea. Realitatea este că pesediştii de la conducerea Guvernului se poartă ca nişte dictatori latino-americani. Eu vreau ca România să fie o ţară europeană, în care hoţii să fie la închisoare, iar oamenii cinstiţi şi competenţi la conducerea ţării", a precizat Siegfried Mureşan.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne