Simona Halep a întrerupt colaborarea cu Daniel Dobre. Karolina Plişkova va fi antrenată de Dani Vallverdu

"Încheiem colaborarea cu trofeul câştigat la Wimbledon, dar şi cu o prietenie grozavă. Nu puteam cere mai mult de atât. Îţi doresc tot ce-i mai bun şi cine ştie ce ne rezervă viitorul, poate un nou capitol pentru noi" - Simona Halep.
Jucătoarea română de tenis Simona Halep.
Jucătoarea română de tenis Simona Halep. (Getty Images)

Simona Halep - numărul 4 în ierarhia mondială a tenisiului feminin - a anunţat că a încheiat colaborarea cu antrenorul Daniel Dobre, cu care a câştigat turneul de la Wimbledon în 2019.

"Încheiem colaborarea cu trofeul câştigat la Wimbledon, dar şi cu o prietenie grozavă. Nu puteam cere mai mult de atât. Îţi doresc tot ce-i mai bun şi cine ştie ce ne rezervă viitorul, poate un nou capitol pentru noi", a scris Simona pe pagina de Facebook.

Simona va fi pregătită de Darren Cahill în 2020, cu care a reluat deja colaborarea de la Turneul Campioanelor. Antrenorul australian a mai pregătit-o pe Simona din 2016 până la finalul anului 2018.

Primul turneu la care va participa Simona în 2020 este turneul de la Adelaide.

Karolina Pliskova - numărul 2 mondial - va fi antrenată de Daniel (Dani) Vallverdu, care o înlocuieşte pe Conchita Martinez.
Anterior, Vallverdu i-a antrenat pe Andy Murray, Stanislas Wawrinka, Tomas Berdych şi Juan Martin del Potro.

Karolina urmăreşte să câştige un turneu de Grand Slam.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport