Simona Halep - cea mai bună jucătoare din luna iulie 2019

Jucătoarea română de tenis Simona Halep.
Jucătoarea română de tenis Simona Halep. (Getty Images)

Campioana de la Wimbledon, românca Simona Halep, a fost votată cea mai bună jucătoare din circuitul profesionist de tenis feminin în luna iulie, după ce a câştigat cel mai important turneu de Mare Şlem.

În cadrul anchetei realizate de siteul WTA, Simona Halep le-a devansat pe americanca Serena Williams, letona Anastasija Sevastova şi elveţianca Jil Teichmann.

Simona Halep a câştigat al doilea titlu de Mare Şlem din carieră după ce a învins-o pe campioana americană Serena Williams cu scorul de 6-2, 6-2 în ''cel mai bun meci din viaţa sa'' - după cum a declarat românca. Sportiva noastră a pierdut un singur set pe parcursul turneului şi a făcut numai 3 greseli neforţate.

După această performanţă mediatizată de presa internaţională, constănţeanca ocupă locul 4 în top WTA.

Halep evoluează săptămâna aceasta la Toronto, în turneul Rogers Cup, unde este deţinătoarea titlului. Ea este înscrisă în proba de simplu, precum şi în cea de dublu, alături de tânăra candaiancă Leylah Fernandez.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport