Simona Halep continuă seria succeselor. S-a calificat în sferturi

Simona Halep a câştigat în optimile de finală ale turneului WTA Premier Mandatory de la Indian Wells, după ce Barbora Strycova s-a retras din cauza unei afecţiuni respiratorii.
Tenismana română Simona Halep
Tenismana română Simona Halep (BNP Paribas Open/facebook)

Simona Halep a câştigat primul set din meciul cu cehoaica Barbora Strycova cu scorul de 6-3, iar în al doilea, la scorul de 1-0 pentru Simona, adversara s-a retras din cauza unei afecţiuni respiratorii. Partida a durat 45 de minute.

În sferturile de finală, Simona o va întâlni pe Serena Williams, care a învins-o pe rusoaica Kateryna Bondarenko cu scorul 6-2, 6-2.

După terminarea partidei, Simona a declarat:

“Îmi pare rău pentru ea (Strycova, n.n.) că este suferindă. Ştiu ce simte şi cât de greu este să continui partida în asemenea condiţii. A fost un început de partidă bun pentru mine, am jucat un prim set bun, dar condiţiile au fost foarte dificile, pentru că am jucat două meciuri la temperatură scăzută şi acum e foarte cald. Am făcut totul ca să ţin lucrurile pe făgaşul normal, aşa că sunt fericită să fiu în sferturile de finală.

“Mi-am adaptat jocul foarte bine, am vrut să fac mai puţine greşeli şi să ţin mingea în joc. M-am mişcat din ce în ce mai bine şi aştept următorea partidă, când sper că voi progresa în joc.

“Mi-ar place să joc împotriva ei (a Serenei, n.n.). Aştept cu nerăbdare, ştiu că este cea mai bună jucătoare din lume, aşa că nu am nimic de pierdut. Îmi voi juca şansa – căci ştiu că am o şansă.

“Voi aborda partida cu încredere, pozitiv şi voi lupta pentru victorie.“

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport