Simona Halep despre Transylvania Open: 'Am emoţii să joc din nou în faţa fanilor români la Cluj, mă tot gândesc la acest turneu.'

Fosta lideră mondială va onora cu prezenţa - în luna octombrie la Cluj-Napoca - la cel de-al doilea turneu din circuitul profesionist WTA organizat în acest oraş, după Winners Open (desfăşurat în luna august) - 'Transylvania Open'.
Jucătoarea română de tenis Simona Halep.
 
Jucătoarea română de tenis Simona Halep.   (Getty Images)

Simona Halep (29 ani, 11 WTA) aşteaptă cu nerăbdare turneul Transylvania Open, programat în luna octombrie la Cluj-Napoca.

"Am emoţii să joc din nou în faţa fanilor români la Cluj, mă tot gândesc la acest turneu. Totodată îmi va face bine pentru că acolo voi avea o susţinere foarte bună, iar eu sunt pe un fond de încredere nu foarte ridicat după acea accidentare. Dar cu meciuri mai multe eu sper să îmi revin la nivelul la care am fost. Am ales să joc la Indian Wells pentru că este 'mandatory', încă sunt acolo pe tablou, la Moscova pentru că am câştigat acolo şi am avut un sentiment plăcut să joc acolo tot timpul, iar la Cluj (n.r. - Transylvania Open) am ales să joc pentru că îmi place Clujul. E un turneu la noi în ţară, sunt oameni frumoşi care mereu mă aşteaptă cu plăcere şi mă fac să mă simt bine", a declarat jucătoarea constănţeană.

Halep, care recent s-a căsătorit cu Toni Iuruc, a mărturist că nu va renunţa la racheta de tenis în următorii 2-3 ani, precizând totodată că îşi doreşte să ajungă din nou în top 10 WTA.

"Mai vreau să joc doi-trei ani... trei ani cu puţin noroc. Să vedem cum o să fiu cu accidentările, îmi doresc tare mult să mai ajung în top 10, nu ştiu dacă se va mai întâmpla. Fac ce pot, de acum încolo ceea ce va veni este un bonus. Îmi place mult tenisul şi cred că pot să mai joc la nivel înalt. Anul viitor va fi un program încărcat, dar voi fi sută la sută pentru tenis. Anul acesta a fost greu din cauza accidentărilor, dar sper că anul viitor o să fiu sănătoasă şi o să joc tot ce îmi propun", a continuat acesta.