Simona Halep, mesaj emoţionant pentru tenismena dispărută după ce a acuzat de viol un fost vicepremier chinez

Tenismana română Simona Halep
Tenismana română Simona Halep (SimonaHalep/facebook)

Fostul lider WTA Simona Halep i-a transmis tenismenei Shuai Peng, care nu a mai fost văzută în public după ce l-a acuzat recent pe unul dintre foştii vicepremieri ai Chinei că a forţat-o să aibă relaţii sexuale cu ea, că este alături de ea şi că speră că este în siguranţă.

“Peng Shuai, te rog să ştii că colegii tăi sunt alături de tine. Mă gândesc la tine şi sper că eşti în siguranţă”, a precizat Halep pe contul ei de Twitter.

În urmă cu câteva zile, Asociaţia de Tenis Feminin (WTA) a solicitat guvernului chinez să investigheze acuzaţiile lansate de Shuai Peng la adresa fostului vicepremier Zhang Gaoli.

Postarea online a jucătoarei din China, în care l-a acuzat pe Zhang Gaoli că a violat-o în urmă cu trei ani, a fost ştearsă în mai puţin de 30 de minute de la publicare.

De atunci, Shuai Peng nu a mai fost văzută în public şi nu se ştie unde se află.

Totodată, dispariţia tenismenei a alimentat zvonuri că ar fi fost chiar ucisă pentru gestul său.

Acelaşi Zhang Gaoli este acuzat de crime împotriva umanităţii pentru implicarea sa în campania de exterminare a practicanţilor Falun Gong desfăşurată de regimul comunist. Este vizat de investigaţii internaţionale inclusiv pentru implicarea sa în industria de recoltare forţată de organe de la deţinuţii politici organizată de Partidul Comunist în spitalele militare din China.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne