Simona Halep nu va onora cu prezenţa turneul WTA de la Zhengzhou

Fosta lideră mondială a declarat forfait pentru competiţia WTA Premier Zhengzhou Open, motivul principal fiind accidentarea la glezna stângă, confirmarea oficială a informaţiei lansate de un cont de Twitter neoficial fiind oferită astăzi de site-ul WTA.
Jucătoarea română de tenis Simona Halep.
Jucătoarea română de tenis Simona Halep. (Getty Images)

Simona Halep (27 ani, 4 WTA) nu va mai participa la prima ediţie a turneului din China - WTA Premier Zhengzhou Open - programat să se desfăşoare în perioada 9 - 15 septembrie, anunţul fiind făcut de site-ul oficial al WTA, vineri.

Accidentată la glezna stângă, românca a fost nevoită să se retragă de pe tabloul principal locul ei urmând a fi luat de jucătoarea cehă Tereza Martincova (24 ani, 138 WTA).

"Sunt dezamăgită că trebuie să mă retrag de la “Zhengzhou Open” pentru că de-abia aşteptam să joc pentru prima dată acolo. Din nefericire am resimţit dureri la glezna stângă şi echipa mea medicală m-a sfătuit să nu joc săptămâna viitoare. Doresc turneului să aibă succes la ediţia inaugurală şi sper că voi veni la anul", a declarat campioana noastră.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport