Simona Halep, obiectivele numărului unu mondial în 2019

"Am încredere că va fi bine şi îmi doresc un nou trofeu de Grand Şlam. Roland Garros-ul l-am câştigat, acum aş alege Wimbledonul.. Am încredere că va fi un an bun." - Simona Halep.
Jucătoarea română de tenis Simona Halep.
Jucătoarea română de tenis Simona Halep. (Captură foto)

Simona Halep doreşte în viitorul sezon competiţional să cucerească un nou titlu de Grand Şlam.

Proaspăta câştigătoare a titlului de cea mai bună jucătoare a anului, şi care va termina pentru al doilea an consecutiv pe prima poziţie a ierarhiei WTA, are ca obiectiv principal în 2019 să atace titlul la Wimbledon.

"Am încredere că va fi bine şi îmi doresc un nou trofeu de Grand Şlam. Roland Garros-ul l-am câştigat, acum aş alege Wimbledonul. O să fie greu şi probabil că voi simţi lipsa de meciuri la începutul anului. Am totuşi încredere că va fi un an bun. Poate nu la fel de bun ca acesta, dar sunt pregătită s-o iau de la capăt" a declarat regina tenisului feminin mondial.

Ultimile luni nu au fost deloc favorabile sportivei noastre. După ce a fost nevoită să declare fair-play pentru ultimele două turnee ale anului (Moscova şi Turneul Campioanelor) din cauza problemelor de sănătate, ea fiind diagnosticată cu hernie de disc, a venit şi despărţirea neaşteptată de antrenorul personal Darren Cahill după mai bine de trei ani de colaborare.

Cu toate astea veştile care vin de la reprezentanta noastră sunt bune. A scăpat de durerile de spate, ea urmând în prezent un tratament de recuperare, iar speranţele să revină curând pe teren sunt mari.

"M-am antrenat în sala de forţă, nu am avut dureri, însă nu ştiu ce se va întâmpla exact cu spatele meu când voi juca din nou tenis. Este exclus să mă operez", a mărturisit constănţeanca.

Primul turneu la care Simona Halep a anunţat că va fi prezentă este cel de la Shenzhen, programat la începutul lunii ianuarie.