Simona Halep şi Mihaela Buzărnescu adversare în turul doi la Wimbledon! Declaraţiile celor două compatrioate

Cele două jucătoare române vor sta faţă în faţa, miercuri, în runda a doua tabloului principal de simplu din cadrul celui de-al treilea turneu de Mare Şlem al anului.
Jucătoarea română de tenis Mihaela Buzărnescu.
Jucătoarea română de tenis Mihaela Buzărnescu. (Getty Images)

Simona Halep (27 ani, 7 WTA) şi Mihaela Buzărnescu (31 ani, 53 WTA) vor fi adversare la Wimbledon, miercuri, după ce ambele jucătoare au reuşit să câştige în primul tur.

Halep a acces luni în turul doi graţie victoriei înregistrate în faţa belarusei Aleksandra Sasnovici (25 ani, 36 WTA) cu scorul de 6-4, 7-5. Aflate la prima lor confruntare, cele două tenismene şi-au încheiat socotelile după o oră şi 38 de minute de joc efectiv.

Mihaela Buzărnescu a învins-o la rândul ei în runda inaugurală pe americanca Jessica Pegula (25 ani, 72 WTA) cu 6-4, 6-4. Partida a durat o oră şi 21 de minute.

"Atunci când intru pe teren nu contează cu cine joc. E o jucătoare foarte bună, incomodă cu stânga. Joacă bine, am văzut că a câştigat în două seturi. Va fi greu, dar sunt încrezătoare", a mărturisit fosta lideră WTA referitor la duelul cu conaţionala sa.

"Cred că e un meci aşteptat de foarte multă lume (cu Simona Halep - n.red.). Se întâmplă acum şi ce pot să zic... O să fie un meci interesant. Să câştige cea mai bună. Mă bucur că suntem amândouă în turul doi", a spus la rândul ei Mihaela.

Halep şi Buzărnescu s-au înfruntat o singură dată, în 2008, pe zgura turneului ITF de la Monteroni D'Arbia (Italia, 25.000 de dolari), Simona impunându-se atunci cu 6-3, 6-0, în primul tur.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport