Sinead O'Connor îşi anunţă sinuciderea pe Facebook

Îndrăgita cântăreaţă Sinéad O'Connor a anunţat, duminică seara, că a luat o supradoză, aceasta fiind singura cale de a obţine respectul familiei sale.
Sinead O'Connor
Sinead O'Connor (Wikipedia - Pymouss)

Cântăreaţa irlandeză Sinéad O'Connor primeşte îngrijiri medicale după ce, aparent, duminică a încercat să se sinucidă.

"Am luat o supradoză" - era mesajul ce a apărut pe pagina sa de Facebook, mesaj a cărui autenticitate nu a putut fi verificată pentru moment.

Ca şi explicaţie a gestului său, cântăreaţa a vorbit despre un "oribil lanţ de trădări" din partea familiei sale.

"Nu există alt mod de a obţine respect. Nu sunt la mine acasă, sunt într-un hotel, undeva în Irlanda, înregistrată sub alt nume. Dacă nu aş fi publicat asta, copiii mei şi familia nici nu ar fi ştiut. Aş putea fi moartă de mai multe săptămâni fără ca ei să ştie", mai este scris în mesaj.

Cu o zi înainte, Sinéad O'Connor anunţase, de asemenea pe Facebook, că a încheiat legăturile cu industria muzicală: "Muzica s-a încheiat pentru mine. Muzica a făcut asta. M-a făcut invizibilă chiar şi pentru copii mei. Mi-a ucis sufletul. Nu mă voi întoarce niciodată la muzică".

Firmă de PR care o reprezintă pe Sinéad O'Connor nu a putut fi contactată în cursul serii de duminică, pentru informaţii. Ulterior, conform unei surse din poliţia irlandeze, cântăreaţa a fost "localizată în condiţii de siguranţă" şi primeşte îngrijiri medicale speciale.

Sinéad, în vârstă de 48 de ani, a fost supusă, în luna august, unei histerectomii (operaţie de îndepărtare a uterului) pe care a relatat-o pe reţelele sociale, informează Agerpres. De asemenea, potrivit presei, cunoscută cântăreaţă suferă de tulburare bipolară şi ar mai fi avut două tentative de sinucidere, una în 2012 şi una în 1999, când a împlinit 33 de ani.

Artista a fost căsătorită de patru ori şi are patru copii. Irlandeza este renumită pentru puternicele luări de poziţie în favoarea drepturilor femeii sau contra agresiunilor sexuale în rândul bisericii catolice din Irlanda.

Sinéad O'Connor a devenit o senzaţie la nivel mondial cu piesa "Nothing Compares 2 U", scrisă de Prince.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Societate, cultură