Sorana Cîrstea continuă seria succeselor la Mallorca

Sorana Cîrstea a învins-o pe cehoaica Daniela Hantuchova în două seturi, cu scorul 6-3, 6-4 la turneul de tenis din insula Mallorca.
Tenismana română Sorana Cîrstea
Tenismana română Sorana Cîrstea (MALLORCAOPEN/twitter)
Flori Mladin
15.06.2016

Sorana este singura româncă rămasă în competiţie - dintre cele trei care s-au înscris - la turneul WTA International “Mallorca Open”, cu premii în valoare de 226. 750 USD, care a acces în sferturi de finală. Patricia Ţig şi Ana Bogdan au fost eliminate pe parcursul turneului.

Jocul prestat de Sorana a fost variat, cu combinaţii inteligente, finalizate în general cu lovituri câştigătoare precise. Acesta este al doilea sfert de finală în circuitul WTA, în 2016, pentru Sorana Cîrstea, după cel de la Madrid.

În turul următor, Sorana Cîrstea o va întâlni pe învingătoarea din partida Jelena Jankovic (25) [2] – Elise Mertens (150).

Sorana acumulează pentru calificarea în sferturile de finală 60 de puncte WTA, pe lângă cele 18 primite în calificări, având asigurat un loc în clasamentul live în intervalul 86-88.

La turneul de la Mallorca s-au înregistrat şi surprize, favorita nr.1, spaniola Garbine Muguruza fiind eliminată de Kirstin Flipkens, iar Sabine Lisicki a învins-o pe franţuzoaica Kristina Mladenovic.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor