Şoşoacă, protagonista unui nou scandal, lansează fake news-uri: La nivel internaţional pandemia a luat sfârşit

Diana Sosoaca
Diana Sosoaca (Captura video)

Senatoarea Diana Şoşoacă a fost protagonista unui nou scandal cu jandarmii, încercând să forţeze intrarea la Ministerul Muncii pe motiv că doreşte să discute cu Raluca Turcan, ministrul de resort.

Cu o atitudine agresivă însoţită de provocări verbale adresate jandarmilor ce asigurau paza la intrarea în minister, senatoarea a cerut insistent să fie chemat ministrul Muncii. Când i s-a atras atenţia că nu poartă mască de protecţie, a început să îi acuze pe jandarmi că poartă măşti neconforme şi să le ceară certificat de conformitate pentru acestea.

În încercarea de a trece de pază, Şoşoacă l-a bruscat pe unul dintre jandarmi, apoi, la reacţia acestuia, a început să îl acuze.

“Ce faci, mă, pui mâna pe mine? Eşti jandarm, cum să pui mâna pe un Senator? Dă-te de aici! Ia, mai pune mâna o dată pe mine! [...] Nu mă interesează că nu mi se permite accesul. Să vă daţi la o parte, vă rog frumos.[...] Faceţi ultraj împotriva mea. Nu mă interesează regulile de acces, peste Constituţie nu se trece. Hai! Haide, daţi-vă la o parte!”, i s-a adresat Şoşoacă jandarmului care i-a blocat accesul în minister.

În tot acest timp, Şoşoacă a transmis LIVE pe Facebook întregul „one man show”.

Într-o retorică incoerentă, Şoşoacă cerea pe de o parte să vorbească cu Raluca Turcan iar pe de altă parte spunea că nu are nevoie de „prostiile doamnei Turcan care nu ştie nici măcar legea”.

Pentru că niciun oficial din minister nu s-a prezentat să discute cu ea, Şoşoacă şi-a urmat „repertoriul” continuând să îl provoace pe unul dintre jandarmi, şi lansând fake news-uri potrivit cărora la nivel mondial pandemia a luat sfârşit, iar în Cehia starea de alertă a fost ridicată.

“Ştiţi că la nivel internaţional pandemia a luat sfârşit? Ştiţi că Sars-CoV-2 are o mortalitate de 0,26% la nivel internaţional? Ştiţi că Cehia a anulat starea de alertă şi a considerat că nu mai există Sars-Cov-2? [...] Ar trebui să îmi plătiţi şi ora de consultanţă, dar nu vă permiteţi pentru că acest minister nu vă plăteşte cum trebuie salariul şi nu v-aţi permite nici măcar să va apăraţi într-o instanţă judecătorească. [...] Dumneavoastră sunteţi cel care va trage ponoasele în urma acestui comportament”, a ameninţat senatoarea.

Potrivit Ministerului Afacerilor Externe, începând cu data de 30 ianuarie 2021, autorităţile cehe au decis interzicerea tuturor călătoriilor neesenţiale în Republica Cehă pentru toţi cetăţenii străini, independent de clasificarea statelor de provenienţă în funcţie de nivelul de risc de infecţie, şi a declarat STARE DE URGENŢĂ pe perioada 15 februarie 2021, ora 0:00 - 28 februarie 2021, ora 24:00.

Vă invităm să urmăriţi materialul video.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne