Starul argentinian Lionel Messi a fost numit ambasador al turismului din Arabia Saudită

"Nu este prima sa vizită în regat şi nu va fi ultima, iar eu sunt încântat să-l anunţ pe Messi ca Ambasador al Turismului Saudit", a declarat ministrul Turismului din Arabia Saudită, Ahmed Al Khateeb.
Starul argentinian Lionel Messi.
Starul argentinian Lionel Messi. (FIFA Football Awards/facebook)

Lionel Messi este noul ambasador turistic al Arabiei Saudite.

Anunţul a fost făcut pe Twitter de ministrul Turismului, Ahmed Al Khateeb, care a postat cu această ocazie şi o fotografie a starului argentinian împreună cu un grup de prieteni, printre care colegul său de la PSG, Leandro Paredes, aflaţi în vacanţă în Jeddah, pe ţărmul Mării Roşii, informează EFE.

"Nu este prima sa vizită în regat şi nu va fi ultima, iar eu sunt încântat să-l anunţ pe Messi ca Ambasador al Turismului Saudit", a scris oficialul, într-o postare pe Twitter.

Atacantul echipei Paris Saint-Germain a postat la rândul său pe Instagram o poză pe un iaht în Marea Roşie, însoţită de hashtag-ul #VisitSaudi, campania de promovare turistică a regatului.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport