Ştefănescu, în doliu: Dispar vechii războinici cu statul paralel. Adio Pleşoianu, Şerban Nicolae, Iordache, Nicolicea

Codrin Ştefănescu
Codrin Ştefănescu (Epoch Times România)

Fostul secretar general al PSD Codrin Ştefănescu se plânge că partidul său nu mai seamănă deloc cu cel care a fost condus de Liviu Dragnea, ajuns între timp într-o celulă la Rahova.

"Noul PSD nu mai are nici o legătură cu vechiul PSD! Mesajele sunt total aiurea, conducerea este în integralitate acaparată de securici, listele pentru parlament sunt aprobate în afara partidului.

De aceea apar personaje precum Dâncu, Grindeanu, Georgian Pop, Coarnă, etc. Şi dispar vechii războinici cu statul paralel. Adio Pleşoianu, Şerban Nicolae, Florin Iordache, Nicolicea, Caty Andronescu!

Noul PSD, sub Ciolacu, a devenit un fel de USR 2!

De aceea, mulţi dintre colegii mei vor pleca curând unde văd cu ochii. Alţii, cuminţei foc, aşteaptă încă o minune! Şi acceptă toate aceste umilinţe!", a scris Codrin Ştefănescu, pe pagina sa de Facebook.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne