Steriu: "Disidenţii" din UNPR, impostori care ţin şedinţe fantomă. Miza - aleşii locali ai partidului

În mod mincinos şi manipulator, auto-proclamaţii disidenţi din UNPR au comunicat suspendarea fuziunii UNPR-PMP. Miza acestui grup sunt aleşii locali ai UNPR, pe care încearcă să-i dirijeze ca să le servească interesele, a acuzat şeful executiv al PMP, Valeriu Steriu.
Valeriu Steriu,vicepreşedinte UNPR
Valeriu Steriu,vicepreşedinte UNPR (Epoch Times România)

Trebuie precizat foarte clar că fuziunea dintre UNPR şi PMP nu este în niciun pericol pentru că instanţa judecătorească a respins intervenţia unor foşti membri UNPR şi nu mai există practic nicio altă cale de atac, a declarat, vineri, preşedintele executiv al Partidului Mişcarea Populară, Valeriu Steriu, fostul lider al progresiştilor.

"În mod mincinos şi manipulator, s-a comunicat suspendarea fuziunii, când, de fapt, magistraţii au decis suspendarea contestaţiilor aduse fuziunii UNPR-PMP, măsură de natură să vină în ajutorul procesului de definitivare a fuziunii. În acest moment asistăm strict la o întârziere birocratică, generată de termenele instanţei, care va fi fixat în zilele următoare.

În al doilea rând, trebuie spus că actualele zbateri politice ale unor auto-proclamaţi disidenţi din UNPR, nu sunt decât maşinaţiunile a câtorva foşti preşedinţi de organizaţii, ceea ce îi face să nu fie reprezentativi nici din punct de vedere politic, nici din punct de vedere electoral. Cei care se revendică şi se proclamă în prezent drept liderii salvatori ai UNPR sunt, în fapt, proveniţi din PPDD şi nu au nimic în comun cu spiritul UNPR, fiind până nu de mult, chiar adversari politici ai UNPR", a susţinut Valeriu Steriu.

Potrivit şefului executiv al partidului fondat de Traian Băsescu, recentele demersuri apărute în spaţiul public sunt făcute în ciuda voinţei manifestate de miile de delegaţi UNPR şi PMP de la Congresul de fuziune din iulie.

"Miza acestui grup sunt aleşii locali ai UNPR, pe care încearcă să-i dirijeze ca să le servească intereselor personale sau de grup. Fac un apel către toţi consilierii locali ai UNPR să se detaşeze de încercările de influenţă ale acestor impostori, care ţin şedinţe şi reuniuni fantomă!

Fac un apel către toţi aleşii locali ai UNPR să rămână alături de liderii lor judeţeni sau regionali care candidează pe listele PMP şi să nu fie victime ale unui război de culise demarat de nişte oameni supăraţi că au pierdut şansa de a se înfrupta încă patru ani de zile din resursele Parlamentului", a continuat Valeriu Steriu.

Politicianul a ameninţat că, împreună cu colegii săi din "conducerea legitimă" a UNPR şi PMP, analizează inclusiv posibilitatea introducerii unor plângeri penale pentru uzurparea calităţii oficiale "împotriva celor care abuzează de o calitate pe care nu o deţin de drept şi de fapt".

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne