Surpriză în Florida: o femeie găseşte bucătăria ocupată de un aligator uriaş [video]

Aligator
Aligator (screenshot tramite video Youtube)

Imaginaţi-vă pentru un moment ce înseamnă să vă treziţi într-o dimineaţă cu dorinţa de a bea o cafea bună şi a mânca ceva, intraţi în mod automat în bucătărie dar în faţa ochilor vă apare un oaspete neaşteptat: un aligator de peste trei metri. Acest lucru i s-a întâmplat unei femei în Clearwater, Florida.

Zgomotele ciudate care proveneau din bucătărie i-au atras atenţia proprietarei casei, Maria Wischusen, şi când a mers să vadă de unde proveneau, a avut o surpriză: "Când am intrat în încăpere am văzut figura lui frumoasă care se uita fix la mine. Se distra de minune în bucătăria mea", a relatat aceasta.

Femeia, în vârstă de 39 de ani, nu şi-a pierdut controlul în faţa situaţiei neobişnuite şi s-a închis în dormitor: "Am sunat la poliţie şi, din moment ce eram foarte supărată, m-am conectat la internet pentru a mă linişti".

La faţa locului au sosit unsprezece agenţi de poliţie şi doi experţi în aligatori şi au reuşit să-l scoată din casă după două ore.

(screenshot tramite video Youtube)

Probabil că a intrat pe fereastră şi şi-a făcut drum răsturnând mobile, scaune şi alte obiecte.

(screenshot tramite video Youtube)

"Aligatorul a suferit doar mici tăieturi pe spate. În unele fotografii vedem lichid roşu pe sol: nu este sânge, ci vinul care s-a răsturnat pe jos când a spart câteva sticle", explică un purtător de cuvânt al poliţiei locale. Clipul video poate fi vizionat pe pagina Twitter a poliţiei, Clearwater Police Department (@myclearwaterPD) May 31, 2019.

Mai multe informaţii aici.