SURSE: Încep decapitările în PNL. Cine sunt liderii cu cele mai slabe rezultate la locale [Adevărul]

Ludovic Orban
Ludovic Orban (Epoch Times România)

Comitetul Politic Naţional al PNL se reuneşte miercuri dimineaţă pentru a analiza rezultatul alegerilor locale 2020. Potrivit unor surse politice citate de Adevărul, premierul Ludovic Orban va cere sancţionarea liderilor de filiale care au obţinut un scor de sub 20%. PNL a obţinut 34% la nivel naţional.

În afara judeţelor Harghita şi Covasna, dominate de UDMR, cele mai slabe rezultate înregistrate de PNL au fost în judeţele: Tulcea, Satu Mare, Olt şi Hunedoara. Plus Bucureşti.

"Să vedem dacă o va sancţiona şi pe Violeta Alexandru, care a scos doar 19% în Capitală, în condiţiile în care PSD a luat 32% şi USR PLUS 26%", susţin sursele citate.

Violeta Alexandru, ministrul Muncii şi liderul PNL Bucureşti, este unul dintre oamenii de încredere ai premierului Ludovic Orban.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne