Talentul unui artist de a transforma cuvintele în desene este hipnotic [video]

Desen
Desen (screenshot tramite video Youtube)

Ilustratorul şi designerul Jonathan Stephen Harris şi-a descoperit talentul de a transforma cuvintele în desene care descriu acel cuvânt, iar rezultatul este la fel de curios pe cât este de hipnotic.

Fie că este vorba de cuvinte precum „Pizza”, „Ghost” („Fantomă”), „Girl” (Fată) sau chiar cuvinte mai moderne precum „Emoji” sau „Snapchat”, Jonatah este capabil să refolosească fiecare bucată de literă şi să o integreze într-un desen care la final reprezintă acel cuvânt.

Artistul, din Corpus Christi, Texas (SUA), prezent pe YouTube, a avut ideea să realizeze această serie de desene lăsând la o parte munca sa de zi cu zi: crearea ilustraţiilor în 3D şi lucrări în care predomină iluziile optice.

Ideea a fost luată ca o provocare: „Crearea de imagini din cuvinte este foarte distractivă, deoarece există multe posibilităţi diferite, dar cea mai mare plăcere este să vezi sau să citeşti reacţiile oamenilor”, a relatat Stephen pentru Caters News.

Cei doi copii ai săi îl inspiră şi Stephens recunoaşte că se distrează încercând să îi impresioneze cu unele dintre trucurile sale artistice.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Societate, cultură