Tânăr care purta masca incorect, încătuşat şi luat pe sus de la metrou / Jandarmeria: A devenit recalcitrant

Tânăr încătuşat la metrou
Tânăr încătuşat la metrou (Digi24)

Un tânăr a fost încătuşat şi luat pe sus de jandarmi la staţia de metrou Unirii, pe motiv că avea masca de protecţie sub nas iar când i s-a cerut să o poarte corect ar fi devenit recalcitrant.

Potrivit Digi24, în imaginile transmise de un telespectator se vede cum jandarmii încearcă să îl imobilizeze pe tânărul care nu avea masca de protecţie pusă corect, iar acesta se zbate, ţipă şi încearcă să opună rezistenţă. Într-un final, jandarmii au reuşit să îl scoată pe tânăr din tren şi să îl încătuşeze. Culmea ironiei, un jandarm avea şi el masca sub nas.

Cât timp a durat acţiunea, mai mulţi călători îi critică pe jandarmi pentru modul în care acţionează.

Doi poliţişti au asistat la operaţiunea de imobilizare, apoi îi urmează pe cei patru jandarmi care îl escortează pe tânăr.

Purtătoarea de cuvânt a Brigăzii speciale a Jandarmeriei, Aktug Nebahat, a declarat că poliţiştii şi jandarmii care patrulau la metrou l-au văzut pe bărbatul care nu purta corespunzător masca de protecţie, i-au cerut acestuia să poarte corect masca, dar bărbatul a devenit recalcitrant, a fugit pe scările care duc spre metrou şi a urcat în trenul care mergea spre staţia Tineretului.

„S-a procedat la urmărirea celui în cauză, iar în momentul imobilizării, acesta a opus rezistenţă, devenind recalcitrant cu forţele de ordine, astfel încât a fost încătuşat şi condus la poliţia metroului”, a afirmat purtătoarea de cuvânt, adăugând că bărbatul a fost amendat.

Vă invităm să urmăriţi şi materialul video.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne