Tăriceanu recidiveză. Blochează o bandă în trafic, la Universitate, pentru a face shopping

După ce a fentat o coadă de o mie de persoane pentru a-şi reînnoi permisul de conducere, Tăriceanu o comite din nou, blocând o bandă de mers în plin centrul Capitalei, pentru a face cumpărături.
Călin Popescu Tăriceanu
Călin Popescu Tăriceanu (Epoch Times România)

Şeful Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, cel care promite pe bannerele electorale că va reda România românilor, a fost filmat de un reporter GSP în timp ce bloca o bandă de mers pentru a face cumpărături, în zona Universitate a Capitalei.

"Într-o zonă foarte aglomerată, Tăriceanu şi-a lăsat maşina pe poziţii, blocând maşinile celorlalţi cetăţeni, pentru a coborî şi a merge să cumpere ceva de la un magazin din apropiere! În ciuda claxoanelor venite din partea şoferilor blocaţi!", scrie GSP.

După ce maşina a stat minute pe avarii, liderul ALDE a apărut tacticos şi s-a urcat degajat în maşina care-l aştepta trasă la bordură.

Reamintim că Tăriceanu a mai stârnit un scandal după ce a fentat o coadă uriaşă pentru a-şi reînnoi permisul auto. Liderul ALDE a fost introdus pe uşa din dos în clădirea DRPCIV, unde stăteau la rând circa 1000 de persoane. În intervalul de timp cât Tăriceanu a completat documentele şi a făcut fotografia pentru noul permis, publicul nu a avut permisiunea să intre în clădire.

La momentul respectiv, şeful Senatului a explicat că oamenii cu funcţii importante în stat au treburi mai bune de făcut decât să stea la coadă.

Reacţia lui Tăriceanu

"Referitor la incidentul de la Universitate, aş vrea sa fac următoarele precizări. Am oprit la o farmacie şi nu pentru shopping aşa cum eronat s-a afirmat, fara a şti că circulaţia a fost stanjenită. Aş dori pe aceastp cale să îmi exprim scuzele faţă de cei din trafic. Am discutat cu şeful de dispozitiv al SPP pentru ca această situaţie să nu se mai repete în viitor.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne