TAROM suspendă pentru 2 săptămâni cursele interne şi cele către şi dinspre Franţa şi Germania

Aeronavă TAROM în hangarul de reparaţii
Aeronavă TAROM în hangarul de reparaţii (Epoch Times România)

Compania naţionala de transport aerian TAROM a anunţat că, începând de miercuri, de la ora 12:00, va suspenda toate cursele interne pe o perioadă de 14 zile. Totodată, urmează a fi suspendate zborurile către şi dinspre Franţa şi Germania, dar începând de joi, 26 martie.

Măsurile sunt luate ca urmare a restricţiilor impuse pentru limitarea răspândirii infectării cu Covid-19.

„Dragi pasageri ca urmare a noilor restricţii impuse pentru limitarea răspândirii infectării cu Covid 19 la nivelul companiei s-au luat următoarele măsuri:

- începând cu data de 25.03.2020, ora 12.00 (ora aterizării), am ales să suspendăm operarea pe cursele interne pentru următoarele 14 zile.

- începând cu data de 26.03.2020 vom suspenda operarea în Franţa şi Germania, pentru cel puţin 14 zile.

Toţi pasagerii afectaţi de suspendarea acestor curse pot opta pentru reprogramarea pe date ulterioare a călătoriilor fără penalizare sau rambursarea integrală a biletelor/tronsoanelor neutilizate.

Pentru efectuarea modificărilor, vă rugăm să contactaţi agentul emitent sau orice agenţie TAROM.

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat, dar şi pentru răspunsul cu întârziere la solicitările dumneavoastră. Având în vedere numărul foarte mare de solicitări din această perioadă, deşi personalul suport a fost suplimentat, va dura o perioadă până când se va da curs tuturor solicitărilor. Vă mulţumim pentru înţelegere”, au scris reprezentanţii TAROM pe pagina oficială de Facebook a companiei.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne