Tatăl îi învaţă pe fiii lui să facă lucruri simple şi pline de iubire pentru mama lor în fiecare săptămână

Tatăl îşi învaţă copiii să facă lucruri simple şi cu dragoste pentru mama lor şi acest lucru îi schimba viaţa mamei.
Foto:
Foto: (Prin amabilitatea lui Brooklyn Powell)

Un tată iubitor şi cei trei fii minori arată lumii adevăratul impact pe care îl are îndeplinirea unor sarcini obişnuite, acest lucru constituind un mare ajutor pentru mama lor.

Brooklyn Powell, născută în Riverside, California, în vârstă de 35 de ani, şi soţul ei, Jonathan Powell, în vârstă de 36 de ani, locuiesc în oraşul lor natal împreună cu cei patru copii. Când într-o zi domnul Powell, om de afaceri, a luat în propriile mâini una dintre cele mai dificile sarcini ale soţiei sale, a fost o schimbare de situaţie pentru mama suprasolicitată.

"Conversaţia a apărut când am avut lucruri de făcut pentru fetită, Oaklyn", a declarat Brooklyn Powell pentru The Epoch Times. Aceasta a mărturisit că urăşte maşina şi atunci când "... [soţul meu] a mers o dată să facă cumpărături şi a făcut plinul la maşină, eu i-am spus: "Hei, ai luat o povară de pe umerii mei!"

El a spus: "Bine, nu a fost ceva dificil pentru mine să fac acest lucru". Pot să fac asta pentru tine în fiecare săptămână şi astfel nu vei mai fi atât de stresată".

Brooklyn Powell cu soţul ei, Jonathan Powell. Ea spune despre credinţă că a jucat un rol imens în modul în care sunt părinţi şi crede că toată lumea are "nevoie de har", inclusiv copiii, deoarece nimeni nu este perfect.
Brooklyn Powell cu soţul ei, Jonathan Powell. Ea spune despre credinţă că a jucat un rol imens în modul în care sunt părinţi şi crede că toată lumea are "nevoie de har", inclusiv copiii, deoarece nimeni nu este perfect. (Prin amabilitatea lui Brooklyn Powell)

Fraţii Powell: Dax, 7 ani, Jet, 5 ani, Kai, 4 ani, şi bebeluşul Oaklyn, 6 luni.
Fraţii Powell: Dax, 7 ani, Jet, 5 ani, Kai, 4 ani, şi bebeluşul Oaklyn, 6 luni. (Prin amabilitatea lui Brooklyn Powell)

Gestul domnului Powell nu numai că a redus stresul soţiei sale, dar a fost şi un exemplu pentru cei trei băieţi ai lor, care au început să meargă săptămânal cu tatăl lor să pună benzină, să spele maşina şi să facă cumpărături.

"Atât el, cât şi eu, ne-am dat seama că insuflăm aceste caracteristici şi standarde pe care băieţii mei le vor prelua şi transmite în căsnicie, cu soţiile lor", a declarat Brooklyn, "iar Oaklyn va realiza că este vorba de o echipă, de un soţ şi o soţie, de mentalitatea: «Cum te pot iubi mai mult? Cum pot să te ajut mai mult?»".

Fiind iubită şi ajutată de soţul şi băieţii ei în fiecare săptămână, Brooklyn Powell se simte "apreciată, înţeleasă şi ascultată". Ea nu s-a aşteptat niciodată ca un montaj video cu băieţii ei care îşi fac treaba, distribuit pe Instagram, să devină viral.

"Oamenii văd doar această înregistrare a momentului, dar suntem atât de departe de a fi perfecţi", a declarat ea pentru The Epoch Times. "Dar îmi place când oamenii pot aprecia atunci când ceva este pur. Bărbaţilor li se poate reaminti cum îşi pot iubi soţiile, iar fetele să nu uite să comunice cu soţul lor. Cred că pentru mulţi oameni asta ar fi un factor de schimbare a rolurilor."

Cuplul consideră că e bine să-şi educe copiii prin forţa exemplului propriu
Cuplul consideră că e bine să-şi educe copiii prin forţa exemplului propriu (Prin amabilitatea lui Brooklyn Powell)

Jonathan şi Brooklyn Powell s-au cunoscut în liceu şi se plăceau reciproc, dar fiecare se întâlnea cu alte persoane la acea vreme. După ani de zile s-au reîntâlnit pe reţelele de socializare.

"M-a căutat", a spus Brooklyn. "Mi-a oferit căpşuni învelite în ciocolată şi flori şi mi-a propus să ne întâlnim, aşa că de acolo a înflorit relaţia noastră. Ne-am căsătorit în martie 2015 la Highland Springs Ranch şi a fost frumos."

După ce cuplul a avut primul lor copil, Dax, Jonathan Powell era "complet diferit" ca soţ şi tată; el nu era prea activ în rezolvarea treburilor gospodăreşti din cauza unor probleme de sănătate şi slujbei solicitante. Când Brooklyn a început să lucreze în marketingul de reţea pentru o companie de sănătate şi wellness, soţul ei a fost încurajat să îşi schimbe stilul de viaţă.

"Mintea şi modul în care s-a manifestat ca tată s-au shimbat", a spus Brooklyn. "După şapte ani, el este pur şi simplu cel mai incredibil tată. Simt că asta s-a putut întâmpla de-a lungul timpului, prin rugăciune şi dezvoltare personală. Ceea ce l-a determinat să înceapă să facă aceste rutine a fost pur şi simplu acest model de tată pe care vrea să îl reprezinte şi modul în care vrea să se prezinte pentru copiii noştri şi relaţia pe care vrea să o construiască."

Foto:
Foto: (Prin amabilitatea lui Brooklyn Powell)

Foto:
Foto: (Prin amabilitatea lui Brooklyn Powell)

Pentru familia Powell, credinţa joacă un rol important în educaţia pe care o dau ca părinţi, învăţându-şi copiii că dragostea este îngăduitoare, că dragostea este generoasă şi că toţi avem nevoie de bunătate. Cea mai mare problemă a lor a fost să se pună de acord în ceea ce piveşte modul de disciplinare a copiilor.

"Cred în educaţia blândă şi conştientă a copiilor", a spus Brooklyn. "[Soţul meu] a avut, desigur, o opinie diferită, mai ales când am avut primii copii. Asta nu înseamnă că îţi laşi copiii să te calce în picioare; înseamnă că ai limite ferme, dar eşti şi amabil, eşti răbdător, îi ajuţi să îşi tempereze emoţiile, eşti lângă ei în abordarea problemelor.

"Dacă vrei să vină la tine copiii tăi când sunt mai mari şi au probleme... atunci ar fi bine să fii acolo, să fii disponibil şi să fii o echipă când sunt mai mici, ajutându-i să treacă prin aceste emoţii."

Foto:
Foto: (Prin amabilitatea lui Brooklyn Powell)

Cititoare pasionată, Brooklyn Powell crede pe deplin în puterea cărţilor bune. Câteva dintre cărţile ei preferate despre educaţie şi gospodărie sunt: " Aveţi tot ce vă trebuie: Ce trebuie să ştie fiecare tată" şi "Obiceiurile gospodăriei".

Abordarea blândă şi conştientă a acestei mame cu patru copii este că pentru a ajuta un copil care se confruntă cu dificultăţi trebuie să "cobori la nivelul lor, să se uite în ochii lor, să le simţă bătăile inimii" şi să fie prezentă.

"Se deprinde mai mult decât se învaţă", a spus ea. "Dacă vrei să fie mai bun copilul tău, dacă vrei să fie mai amabil, dacă vrei să fie mai răbdător, dacă vrei ca el să fie orice ar fi, trebuie să modelezi asta."