Teodorovici cere PSD să dea jos Guvernul Orban: Cine spune că nu este momentul e trădător de ţară

Eugen Teodorovici
Eugen Teodorovici (Epoch Times România)

Fostul ministru PSD al Finanţelor Eugen Teodorovici, aspirant la şefia PSD, cere să fie depusă urgent o moţiune de cenzură pentru a demite Guvernul Orban.

"STOP abuzurilor PNL‼️ INSIST pentru depunerea moţiunii de cenzură. PSD-ul trebuie să înceteze în a mai juca amator cartea opoziţiei şi trebuie să acţioneze imediat pentru demiterea celui mai incompetent guvern din ultimii 30 ani. Nu mai avem voie să privim de pe margine cum românii sunt respinşi în Europa şi PNL-ul distruge România prin: prăbuşirea fără precedent a economiei naţionale, modul total neprofesionist şi iresponsabil în care gestionează criza sanitară, nepunerea în aplicare a unor drepturi câştigate de români - creşterea pensiilor şi dublarea alocaţiilor pentru copii", a declarat Teodorovici.

Liderul PSD susţine că românii au nevoie de siguranţa zilei de mâine, au nevoie de protecţie socială, economică şi sanitară.

"Românii aşteaptă de la noi soluţii concrete pentru ieşirea din situaţia critică în care ne aflăm, nu amatorism şi combinaţii politice care nu fac altceva decât să distrugă complet România. P.S. Cine spune că nu este momentul depunerii moţiunii de cenzură în perioada stării de urgenţă sau stării de alertă este un TRĂDĂTOR de ţară şi de neam, fiind în 'cârdăşie' şi la fel de vinovat ca Guvernul Orban! Tocmai ACUM este momentul când ţara are nevoie de o guvernare responsabilă, dacă spui că eşti mai bun decât cei aflaţi la guvernare şi, mai ales, că ai soluţii la criza sanitară şi la cea economică", a precizat Teodorovici.