Teodorovici, dat afară din Palatul Victoria. Ponta: Când a votat pentru căderea lui Grindeanu a fost bun

La scurt timp după ce a ridicat problema impozitării Bisericii şi a apreciat că nu se justifică un stadion de 12 milioane euro în Teleorman, la fel cum nu se justifică nici noile taxe din program, de genul celei de solidaritate, Eugen Teodorovici a fost dat afară din funcţia de consilier onorific al premierului.
Forum 2014 dedicat Fondurilor Structurale Europene. Grand Hotel  Marriott. În imagine, Eugen Orlando Teodorovici, Ministrul Fondurilor  Europene
Forum 2014 dedicat Fondurilor Structurale Europene. Grand Hotel Marriott. În imagine, Eugen Orlando Teodorovici, Ministrul Fondurilor Europene (Epoch Times România)

Fostul ministru Eugen Teodorovici a fost dat afară din funcţia de consilier onorific al premierului Mihai Tudose după o serie de declaraţii făcute în presă.

Surse oficiale au declarat, pentru Agerpres, că nu a respectat "disciplina comunicării" de la nivelul Guvernului: „E un principiu. Nu îl mai încalcă nimeni de astăzi din aparatul premierului”.

Eugen Teodorovici a fost numit consilier onorific al prim-ministrului printr-o decizie a lui Mihai Tudose din 4 iulie, activitatea lui în această calitate fiind neremunerată.

Ponta reacţionează

„Când Eugen Teodorovici a acceptat solicitarea lui Liviu Dragnea şi a votat pentru căderea Guvernului PSD Grindeanu - a fost considerat bun de conducerea PSD!

Când Eugen Teodorovici a spus un lucru perfect adevărat despre modul netransparent şi ineficient în care Liviu Dragnea (prin semnătura doamnei ministru Sevil Shhaideh şi a Secretarului General Busuioc) împarte banii publici din PNDL - a fost dat afară din funcţia de consilier onorific!

Este clar că nu am cum să înţeleg modul de gândire şi acţiune al actualei Conduceri a PSD - şi zău că nu văd absolut deloc de ce acestea ar fi bune pentru votanţii PSD şi pentru toţi românii!", a scris fostul premier pe pagina sa de Facebook.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne