Teodorovici ia în calcul o candidatură pentru şefia PSD: Milioane de oameni aşteaptă să fie apăraţi!

Eugen Teodorovici
Eugen Teodorovici (Epoch Times România)

Fostul ministru al Finanţelor Eugen Teodorovici urmează să decidă dacă va candida sau nu pentru şefia PSD la următorul Congres al partidului, care ar putea avea loc în luna iunie sau în iulie.

"Da, este o posibilitate (să candidez pentru preşedinţia PSD - n.r.), voi discuta cu colegii şi sunt pregătit. Milioane de oameni aşteaptă de la şeful PSD să fie apăraţi", a declarat Teodorovici, citat de PSnews.

Întrebat dacă vizează şi alte funcţii de conducere, nu neapărat pe cea de preşedinte, liderul PSD a mai afirmat că nu are o problemă să fie parte a unei echipe.

Reamintim că Eugen Teodorovici nu s-a împăcat prea bine cu gândul că şi-a pierdut funcţia de preşedinte executiv al PSD, astfel că - după CEX-ul în care a fost "executat" alături de Viorica Dăncilă - a anunţat că vrea să dea în judecată PSD.

Fostul ministru de Finanţe, care a refuzat să demisioneze la CEx-ul respectiv, şi-a pierdut totuşi atunci funcţia prin dizolvarea Biroului Permanent Naţional (BPN) în urma demisiei Vioricăi Dăncilă şi a altor membri ai Biroului.