Teodorovici îl plânge pe Dragnea: E al nostru, nu trebuie dat afară din familie. A făcut multe lucruri bune

Eugen Teodorovici
Eugen Teodorovici (Epoch Times România)

Numărul doi din PSD, Eugen Teodorovici s-a arătat indignat marţi, la Craiova, că social-democraţii sunt numiţi de contestatarii lor "hoţi" şi "criminali". Şi nu doar atât, s-a ajuns până în punctul în care "ne-au făcut să nu putem să pronunţăm numele preşedintelui Dragnea".

În opinia preşedintelui executiv al PSD, Liviu Dragnea - fostul lider al partidului care a ajuns la Rahova după o condamnare definitivă în dosarul angajărilor fictive - nu trebuie "dat afară din familie".

"Ne-au făcut să nu putem să pronunţăm numele preşedintelui Dragnea. De ce? Dom’le, am spus-o şi la televizor, n-am avut o relaţie bună cu Liviu Dragnea, toată lumea o ştie. (…) Care mai de care mai viteaz acum, s-au găsit toţi vitejii. Culmea, colegi de-ai noştri. A fost al nostru, cu bune şi cu rele, a fost al nostru. Un copil care greşeşte în casă, sparge farfuria sau ceaşca cu cafea, îl dai afară din familie? Nu, îl chemi, îl înveţi, îi spui ce are de făcut în mod corect. Dragnea a făcut multe lucruri bune. Este al nostru, să nu ne fie teamă să spunem ce avem de spus", a declarat Teodorovici, în aplauzele unei săli pline de pesedişti, citat de Aktual24.ro.

În acelaşi discurs, şeful Finanţelor l-a lăudat şi pe Claudiu Manda, soţul Olguţei Vasilescu, proaspăt ales preşedinte al organizaţiei PSD Dolj.

"Claudiu Manda este cel mai chiparos din Parlamentul European. Pentru mine este o pierdere pentru România că s-a dus în Parlamentul European, totuşi este un câştig pentru noi ca ţară că îl avem pe Claudiu acolo. Mulţi vor fi uimiţi de felul lui de a fi, de felul lui românesc de a împunge şi de a spune despre România", a precizat Teodorovici.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne