Tragedia de la Constanţa. A decedat un pacient care supravieţuise incendiului

Incendiu la Spitalul de  Boli Infecţioase din Constanta
Incendiu la Spitalul de Boli Infecţioase din Constanta (Youtube - screenshot)

Unul dintre pacienţii care au supravieţuit incendiului puternic izbucnit, vineri, la Spitalul de Boli Infecţioase Constanţa, a decedat.

Pacientul era unul dintre cei 40 transferaţi la Spitalul de Pneumoftiziologie Palazu Mare sau la Spitalul Judeţean Constanţa, potrivit Antena3.

Informaţia a fost confirmată de prefectul de Constanţa, care a precizat că starea de sănătate a bolnavului s-a deteriorat însă din cauza infecţiei COVID. Când a fost transferată la alt spital, persoana era conştientă, nu se afla într-o stare gravă, astfel că nu a necesitat internare la Terapie Intensivă. Ulterior, însă, starea sa de sănătate s-a degradat rapid, astfel că după doar câteva zile, pacientul a murit.

Reamintim că în urma incendiului puternic izbucnit, vineri dimineaţă, în secţia ATI a Spitalului de Boli Infecţioase din Constanţa, au murit şapte persoane. Procurorul care se ocupă de dosarul tragediei a declarat că principala cauză a morţii victimelor tragediei a fost intoxicaţia cu fum.

Cauza incendiului rămâne încă necunoscută, iar cu acest ultim deces, bilanţul morţilor ajunge la cifra de opt.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Societate, cultură