Tragedie la Centrala Nucleară Cernavodă: Un jandarm s-ar fi împuşcat în cap

Elicopter SMURD
Elicopter SMURD (Epoch Times România)

Un jandarm de la Unitatea specială 1 ce asigura paza la Centrala Nucleară Cernavodă s-ar fi împuşcat în cap, într-o aparentă tentativă de sinucidere, a anunţat cotidianul ZIUA de Constanţa. Incidentul a avut loc marţi dimineaţa.

La locul tragediei s-a deplasat un echipaj SMURD, personalul medical aplicând victimei protocolul de resuscitare. Bărbatul a fost intubat, preluat ulterior de un elicopter SMURD şi transportat la Spitalul Judeţean Constanţa.

„Este vorba despre un coleg de-al nostru, care din primele informaţii se pare că a avut o tentativă de suicid. A fost ridicat de ambulanţă, iar cazul va fi preluat de către Unitatea de Parchet competentă”, a declarat colonelul Nicolae Dan, purtător de cuvânt la Unitatea Specială de Jandarmi Cernavodă, pentru sursa citată.

Purtătorul de cuvânt al ISU Constanţa, Anamaria Stoica a declarat la rândul său: “Am fost solicitaţi să intervenim la o persoană rănită. La faţa locului sunt alocate un echipaj de prim ajutor, elicopterul SMURD şi o maşină de stingere”.