Traian Băsescu: "Românii să vină la vot, toţi dacă se poate!"

Preşedintele Traian Băsescu a lansat duminică, după ce şi-a exercitat dreptul la vot, un apel către români să se mobilizeze şi să-şi decidă tipul de preşedinte pe care-l vor.
Traian Băsescu, 31 ianuarie 2014 (Sean Gallup / Getty Images)
Loredana Diacu
02.11.2014

Preşedintele Traian Băsescu a lansat duminică, după ce şi-a exercitat dreptul la vot, un apel către români să se mobilizeze şi să-şi decidă tipul de preşedinte pe care-l vor.

"Astăzi, românii să vină la vot, toţi dacă se poate! Aşa cum spuneam, e un moment în care românii trebuie să decidă tipul de preşedinte pe care-l vor. Unora le-a plăcut cum mi-am exercitat eu mandatul, altora nu. Au 14 opţiuni şi este clar că nimeni nu seamănă cu mine. Este important să nu stea acasă", a declarat preşedintele Băsescu, citat de Realitatea.net.

"Este clar pentru mine că e momentul schimbării unui mod de a fi preşedinte, după 10 ani va veni alt tip, să fie unul care să continue consolidarea statului de drept şi care să facă România frumoasă", a mai precizat preşedintele, făcând trimitere la sloganul electoral al Elenei Udrea.

Şeful statului a votat la Liceul "A.D. Xenopol", din Capitală. Preşedintele a venit la vot împreună cu soţia sa, Maria. Traian Băsescu a fost aclamat de către susţinătorii săi atât la intrarea, cât şi la ieşirea din secţia de votare.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor