Tudor Chirilă cheamă "generaţia Facebook" la vot [video]

"Dacă nu aveţi ceva mai bun de făcut şi sigur nu aveţi ceva mai bun de făcut decât să votaţi, hai, la vot toată lumea!", le-a transmis Tudor Chirilă tinerilor.
Tudor Chirilă
Tudor Chirilă (facebook.com)

În drumul său spre secţia de votare, Tudor Chirilă, unul dintre cei mai cunoscuţi lideri ai "generaţiei Facebook", a făcut un apel de mobilizare generală a tinerilor la scrutinul care va decide viitorul României pentru următorii patru ani.

"Salut, ca de obicei, duminica, odată la patru ani, ce facem? Mergem la vot. Şi mă gândeam că poate mai influenţez pe cineva să meargă la vot. Eu tot cu generaţia tânără am treabă că ştiu că voi lipsiţi de la vot şi mi-aş dori să vă duceţi astăzi la vot.

Eu merg de la 18 ani, de când am avut prima oară drept de vot şi mi s-a părut o chestie absolut normală, indiferent de pesimişti şi de tot felul de reacţii cum că votul meu nu contează.

Ba eu cred că votul meu chiar contează şi pentru asta am să-l dau de fiecare dată când am să am ocazia. E singurul meu instrument, singura mea armă, şi cu asta basta. E cam pustiu pe la secţia mea de votare. Aşa că, dacă nu aveţi ceva mai bun de făcut şi sigur nu aveţi ceva mai bun de făcut decât să votaţi, hai la vot toată lumea!", a declarat Tudor Chirilă.