Turcan, replică pentru Rareş Bogdan: Are pusee de megalomanie. Orice specialist ar spune că aceasta vine la pachet cu ridicolul

Raluca Turcan - gov.ro
Raluca Turcan - gov.ro (Epoch Times România)

Raluca Turcan, fost ministru al Muncii şi vicepreşedinte PNL, a lansat, vineri, un atac la adresa lui Rareş Bogdan, susţinând că acesta suferă de “megalomanie” şi “grandomanie”, şi i-a recomandat să se gândească la aceste lucruri.

"Rareş are pusee de megalomanie şi deseori vorbeşte despre el chiar şi la persoana a treia, ceea ce cred că ar trebui să îi dea de gândit. Cred că trece printr-un episod de grandomanie şi orice specialist aţi întreba v-ar spune că aceasta vine la pachet cu ridicolul”, a afirmat Turcan.

Cu o seară în urmă, la Digi24, Rareş Bogdan, prim-vicepreşedinte PNL, a criticat-o în termeni duri pe Turcan, după ce aceasta a declarat că nu există bani în buget pentru plata pensiilor şi i-a cerut demisia lui Florin Cîţu din fruntea PNL. Mai exact, Bogdan este de părere că Turcan s-a “descalificat ca lider al PNL” şi că ar trebui să se gândească înainte să “scoată un cuvânt pe gură”.

“Sunt absolut convins că, dacă doamna Turcan ar fi făcut parte din guvern, la orice minister, probabil şi la Sport, nu ar fi avut o astfel de atitudine. În astfel de momente se văd liderii politici, se vede maturitatea lor şi nu cred că un lider politic care nu înţelege momentele complicate prin care trece un partid... Să nu credeţi că vreunul din echipa de negociere sau din PNL este fericit de această alăturare. Vă asigur că nu. […] Cred că un lider politic trebuie să se gândească înainte de a scoate un cuvânt pe gură şi cred că prin ceea ce a făcut, Raluca Turcan s-a descalificat ca lider al PNL. Este inadmisibil”, a precizat Rareş Bogdan.

Reamintim că, la începutul acestei săptămâni, Turcan a cerut demisia şefului său de partid, Florin Cîţu, şi a echipei care a negociat cu PSD-ul, acuzându-i că s-au “milogit” la Marcel Ciolacu să prindă un colţ de pâine.

Mai mult, Turcan a acuzat că “mandatul lui Florin Cîţu nu a fost decât un şir de minciuni, greşeli şi jocuri personale” şi susţine că premierul interimar ar fi un gambler dispus să “joace la poker până şi banii de pensii”. Detalii aici.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne