Ţuţuianu refuză invitaţia lui Ciolacu: Nu pot sta la masă cu personaje gen Plumb, Mitralieră sau Manda

Adrian Ţuţuianu
Adrian Ţuţuianu (Epoch Times România)

Vicepreşedintele Pro România Adrian Ţuţuianu a declarat, joi, că nu va onora invitaţia noului preşedinte interimar Marcel Ciolacu de a se întoarce în PSD, argumentând că nu ar putea sta la aceeaşi masă cu unii lideri social-democraţi care l-au criticat dur, respectiv Codrin Ştefănescu, Cătălin Rădulescu, Rovana Plumb, Claudiu Manda şi Gabriel Zetea.

„Îi mulţumesc domnului Ciolacu pentru că mă invită pe mine, pe Neacşu şi pe Grindeanu să revenim în PSD. Eu am în construcţie un alt proiect, se numeşte PRO România, şi nu îmi place să mă plimb prin partide. În al doilea rând, domnul Neacşu este vicepreşedinte la ANRE, nu are voie să facă politică, şi domnul Grindeanu este preşedintele ANCOM, nu are voie să facă politică”, a declarat Ţuţuianu, citat de Digi24.

Liderul Pro România şi-a argumentat refuzul: „Nu putem sta la masă cu personaje gen Rovana Plumb, Goe Plumb [fiul Rovanei Plumb, Andrei Plumb – n.r.] sau Oprea, [preşedintele CJ Dâmboviţa - n.r.], după cum nu putem sta la masa cu Codrin Ştefănescu, Rădulescu Mitralieră, cu Manda care m-a exclus cu două mâini ridicate pe sus că am comentat prestaţia nevestei la Ministerul Muncii şi nu pot sta la masă cu un personaj cum e Zetea, primul care m-a înfierat cu mânie proletară. Cu aceste figuri domnul Ciolacu nu va putea face o reformă a PSD”.

În acest context, Ţuţuianu a anunţat că aşteaptă scuze din partea preşedintelui interimar al PSD pentru unele afirmaţii făcute de social-democraţii din Dâmboviţa.

„Aşteptam că domnul Ciolacu să meargă mai departe puţin şi să îşi ceară scuze şi aştept scuze şi de la foştii mei colegi din PSD Dâmboviţa, legat de tot felul de afirmaţii pe care le-au făcut la întrunirile cu oamenii sau prin publicaţiile lor locale în care eu şi Oana (Oana Vlăducă, deputat) am fost făcuţi trădători, securişti, statul paralel, în toate felurile, duşmanii poporului (...). A făcut o minimă reparaţie că a spus că am fost excluşi pe nedrept”, a mai precizat Ţuţuianu.