Udrea se face romancier. Deputata va lansa în curând o carte

Spre deosebire de alţi politicieni care au scris de zor în puşcării pentru a respira mai repede aerul libertăţii, Udrea a îmbrăţişat pasiunea scrisului după ce a ieşit din arestul preventiv şi urmează să-şi lanseze cartea cât de curând.
Elena Udrea
Elena Udrea (Eugen Horoiu)

Fostul ministru Elena Udrea - actualmente deputat şi titulara mai multor capete de acuzare în dosare penale, ceea ce i-a adus o perioadă de arest prevenitv - se pregăteşte să lanseze, în viitorul apropiat, o carte în care va relata "tot ce i s-a întâmplat în ultimii doi ani." relatează news.ro.

Udrea s-a apucat să îşi scrie cartea imediat după ce a iest din arestul prevenit iar titlul la care se gândise iniţial a fost ”72 de zile în cătuşe”, a declarat deputata, într-un interviu acordat news.ro.

"Am început s-o scriu după ce am ieşit din arest şi iniţial am vrut să se numească "72 de zile în cătuşe", ulterior mi-a mai trecut sentimentul acela de supărare pentru ce s-a întâmplat şi cumva a mai scăzut în mine furia aceea pentru ce am văzut acolo şi toate nedreptăţile care se întâmplă. Eu însămi m-am îndreptat mai mult către religie şi către fericire şi am mai schimbat, am reorientat cartea în sensul în care povestesc aceşti doi ani din viaţa mea”, a declarat Udrea.

Acum cartea este aproape gata şi ar urma să fie lansată în perioada Crăciunului sau la începutul lui 2017, a precizat Udrea.

Un alt proiect pe care Udrea vrea să-l vadă cu orice preţ realizat este ”Institutul Fericirii”, pentru că este convinsă că ea este capabilă să facă oamenii să fie fericiţi, mai arată sursa citată.

Articolul integral poate fi citit aici

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne