Un călugăr shaolin de 24 de ani este impenetrabil (Video)

Călugăr shaolin
Călugăr shaolin (hoodhustle.biz)

Un călugăr Shaolin de numai 24 de ani din China, pe nume Zhao Rui, se dovedeşte a avea un corp impenetrabil, capabil să reziste în condiţii extreme. Departe de a înţelege ştiinţa din spatele fenomenului, putem doar să ne uităm cu uimire la demonstraţia de forţă şi rezistenţă pe care o face tânărul maestru de arte marţiale.

Zhao Rui a început să înveţe artele marţiale de pe vremea când era copil şi, la vârsta de 16, a fugit de acasă într-un templu Shaolin pentru a continua practica acolo. Antrenamentul călugărului nu s-a limitat la exerciţii fizice, el a fost iniţiat în "qigong-ul dur" - o practică care utilizează forţa energiei vitale cunoscută sub numele de qi sau prana.

După doi ani a părăsit templul pentru a-şi continua studiile cu alţi maeştri, până când, în final, a ajuns el însuşi un maestru. Demonstraţia vizibilă pe materialul video a fost menită să le arate oamenilor rezultatul anilor de antrenament şi abilităţile supranaturale pe care le-a dezvoltat corpul său.

Poate părea greu de crezut dar tânărul călugăr poate îndoi o bară de oţel cu capul, se poate întinde pe suliţe ascuţite şi chiar trage o maşină cu o sabie prinsă de gât.

Şi asta nu e tot, potrivit Daily Mail, Zhao Rui îşi poate băga burghiul de la o bormaşină electrică în tâmplă timp de câteva secunde fără să păţească nimic, burghiul nu îi poate penetra pielea, rămâne doar un mic semn roşu, nici urmă de sânge.

Tânărul maestru de arte marţiale a recunoscut că anterior, până să îşi desăvârşească abilităţile, şi-a făcut o gaură în cap cu bormaşina, rupându-şi o bucată mare de piele.

"A fost destul de dureros, dar mi-am revenit şi am învăţat din experienţă, iar acum pot practica destul de des fără probleme. Mi-am propus să îmi fac corpul extraordinar de puternic", a declarat călugărul shaolin, potrivit publicaţiei citate.

Recomandăm şi Maestrul shaolin Hu Qiong îşi arată abilităţile [video]

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, dând un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Societate, cultură