Un grup de lucru MTS - COSR va colabora pentru modificarea Legii Sportului

Alin Petrache, noul preşedinte al Comitetului Olimpic şi Sportiv Român.
Alin Petrache, noul preşedinte al Comitetului Olimpic şi Sportiv Român. (youtube.com)

Un grup de lucru format din reprezentanţi ai Ministerului Tineretului şi Sportului şi ai Comitetului Olimpic şi Sportiv Român va colabora pentru modificarea Legii Sportului, a anunţat preşedintele COSR, Alin Petrache.

"Ministrul Tineretului şi Sportului, Gabriela Szabo, şi preşedintele Comitetului Olimpic şi Sportiv Român, Alin Petrache, au iniţiat un grup de lucru format din reprezentanţi ai celor două instituţii care are ca obiectiv completarea şi modificarea Legii Sportului", informează un comunicat.

"Grupul de experţi a avut deja o primă întâlnire luni, în cadrul căreia s-a analizat stadiul lucrărilor realizate de comisia MTS pentru acest proiect şi au fost asamblate aceste date cu documentaţia COSR", se precizează în comunicat.

"Vom lucra cu experţi din federaţiile naţionale şi din zonele complementare. Nu este o lege nouă, ci un update foarte necesar la Legea Sportului. Sper să finalizăm acest proiect cât mai repede, pentru a fi introdus pe ordinea de zi a sesiunii parlamentare din toamnă", a declarat preşedintele COSR, Alin Petrache.