Un jandarm din Cluj loveşte cu piciorul şi înjură un bărbat: "Stai jos că te rup în două!" (Video)

Cluj: Un jandarm, scos din fire, loveste cu piciorul un cetatean in stare de ebrietate, dupa ce l-a trantit la pamant.
Cluj: Un jandarm, scos din fire, loveste cu piciorul un cetatean in stare de ebrietate, dupa ce l-a trantit la pamant. (Screenshot - Youtube)

În spaţiul public au fost difuzate imagini cu un jandarm din Cluj, filmat în timp ce trânteşte la pământ un bărbat şi apoi îl loveşte cu piciorul şi îl înjură. Incidentul a avut loc sâmbătă seara, în faţa Gării din Cluj-Napoca, iar conducerea Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Cluj a anunţat că a declanşat o anchetă în acest caz, anunţă Ziare.com.

"Stai jos că te rup în două! Tu cu cine ai impresia că vorbeşti?! Io îs nime în Cluj, mă?!", îi strigă jandarmul bărbatului pe care îl trânteşte la pământ şi în care dă apoi cu piciorul şi îl înjură.

Ulterior, la faţa locului avea să sosească şi un echipaj de Poliţie.

"Din informaţiile pe care le deţin, subofiţerul se afla în zona gării într-o misiune de patrulare, în timpul căreia a observat un conflict între două persoane. Jandarmul a încercat să aplaneze conflictul, să le despartă. Din cauza stării de ebrietate a uneia din persoane, nu a fost posibil acest lucru, aceasta devenind agresivă şi înjurându-l pe jandarm.

Din ordinul comenzii unităţii, încă de azi noapte, a fost constituită o comisie de verificare. Din ce reiese din imaginile apărute în spaţiul public pe care şi noi le-am vizionat, este vorba despre un comportament agresiv, violent. Urmează ca această comisie să stabilească întregul context în care s-a produs incidentul", a transmis IJJ Cluj, potrivit sursei citate.

În urma anchetei privind cazul în speţă, demarate în cadrul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Cluj, s-a dispus sesizarea Parchetului Militar Cluj.

Vă invităm să urmăriţi materialul video.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne