Un pacient cu Covid-19 internat la "Matei Balş" s-a aruncat în gol de la etajul doi al spitalului

Medic istovit
Medic istovit (facebook.com/Ala Nemerenco)

Conducerea Institutului Naţional de Boli Infecţioase "Matei Balş" (INBIMB) a transmis, vineri, într-un comunicat de presă, că un pacient al unităţii medicale s-a aruncat în gol de la etajul doi al clădirii.

Bărbatul avea 51 de ani şi era infectat cu virusul SARS-CoV-2. El a fost transportat de urgenţă la Spitalul Floreasca, unde medicii i-au aplicat manevre de resuscitare, dar pacientul a murit la scurt timp după aceea.

”Conducerea INBIMB anunţă apariţia unui incident regretabil, tradus prin defenestrarea unui pacient, în vârstă de 51 ani, internat cu COVID-19, dintr-un salon aflat într-una din clădirile Institutului, de la etajul 2 al acesteia. S-a trecut imediat la asistarea pacientului, în vederea asigurării funcţiilor vitale, cu suport maximal, după care a fost transferat la Spitalul Clinic de Urgenţă Bucureşti.

Colectivul de la INBIMB este devastat emoţional în acest moment şi atrage atenţia asupra sindroamelor de depresie asociate COVID-19. Au fost anunţate autorităţile şi evenimentul a fost înregistrat pe site-ul Autorităţii Naţionale de Management al Calităţii în Sănătate (ANMCS)”, se arată în comunicat.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne