Un telefon mobil opreşte o săgeată care l-ar fi rănit grav pe proprietarul său

Săgeată
Săgeată (Nimbin Police Station)

Poliţia din New South Wales (Australia) a publicat o fotografie în care se vede un telefon mobil străpuns de o săgeată. Povestea din spatele ei este cu adevărat uimitoare.

Potrivit informaţiilor poliţiei, miercuri 13 martie la ora locală 9:00, un om în vârstă de 43 de ani din zona Nimbin Road (în apropiere de coasta de est) soseşte acasă cu maşina şi găseşte în mijlocul curţii o persoană, pe care o cunoştea, cu un arc în mână.

Proprietarul casei iese din maşină şi decide să înregistreze scena cu telefonul său mobil, pentru a avea dovada privind ceea ce se întâmpla. Acela a fost momentul în care atacatorul a ridicat arcul şi a tras o săgeată.

Săgeata l-ar fi rănit grav dacă nu ar fi fost oprită de telefonul mobil cu care înregistra scena. Chiar şi aşa, datorită forţei săgeţii, bărbatul a fost lovit în bărbie de telefon, care i-a produs o mică rană.

(Nimbin Police Station)

La scurt timp după episod, poliţia din Nimbin, avizată între timp, a arestat persoana, în vârstă de 39 de ani, care a fost acuzată de agresiune. În fotografie se poate vedea cum, înainte să se oprească, săgeata cu vârf de oţel a trecut câţiva centimetri prin telefonul mobil, stăpungând prin carcasă, baterie şi ecran.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Societate, cultură