Universitatea Cluj, un prim pas în faţa pentru accederea în primul eşalon fotbalistic! A învins-o pe Dinamo cu 2-0, în turul barajului

Gruparea clujeană a luat o opţiune serioasă pentru Liga I, sâmbătă seara, pe Cluj Arena, prin victoria la scor periculos înregistrată în faţa celor de la Dinamo Bucureşti în prima manşă a barajului.
Universitatea Cluj - Dinamo Bucureşti   2-0 (1-0), în prima manşă a barajului   pentru Liga I de fotbal.
Universitatea Cluj - Dinamo Bucureşti 2-0 (1-0), în prima manşă a barajului pentru Liga I de fotbal. (Universitatea Cluj/facebook)

Universitatea Cluj are mare şanse să evolueze din sezonul viitor în Liga I, după ce formaţia Dinamo Bucureşti s-a înclinat cu scorul de 2-0 (1-0), sâmbătă seara, pe Cluj Arena, în prima manşă a barajului.

Universitatea s-a remarcat prin belgianul Martin Remacle (14) şi moldoveanul Alexandru Boiciuc (83).

Gazdele au mai irosit ocazii mari de gol prin Ely Fernandes (24), Boiciun (57), ambii singuri cu portarul, şi Tescan (34), al cărui şut din unghi a fost respins de portarul Eşanu.

De partea cealaltă, gruparea din Şoseaua Ştefan cel Mare şi-a trecut în cont două bare, prin Cosmin Matei (47) şi Christian Irobiso (80), respecrtiv Baltahzar Pierret (29), Gabriel Torje (45 3) şi Vlăduţ Morar (76), care au fost la rândul lor purtaţi de neşansă.

Manşa secundă se va juca la Bucureşti, pe 29 mai.

În celălalt baraj pentru Liga I, formaţia de ligă secundă Concordia Chiajna a învins-o pe Chindia Târgovişte cu 2-1.