"Va fi o sărbătoare a democraţiei, un moment istoric" - Coadă la deschiderea secţiilor de votare de la Bruxelles

Europarlamentarul Nicu Ştefănuţă la Bruxelles, 8 noiembrie 2019
Europarlamentarul Nicu Ştefănuţă la Bruxelles, 8 noiembrie 2019 (Screenshot)

Români din Bruxelles s-au îndreptat, vineri, spre urnele de votare de la misiunea diplomatică a României încă dinaintea deschiderii lor. La ora 12:00, când s-a dat drumul la vot, era deja coadă, după cum se poate remarca dintr-un material video postat pe Facebook de europarlamentarul USR-PLUS Nicu Ştefănuţă.

"A început votul! Este ora 12 la Bruxelles şi deja s-a format o coadă în faţa misiunii diplomatice a României. Participarea va fi mare, simt deja că după 26 mai, în 10 noiembrie vom avea o nouă sărbătoare a democraţiei româneşti. Mergem la vot cât mai mulţi pentru că vrem să fim fericiţi în România", a scris europarlamentarul alături de filmuleţul său.

De altfel, Nicu Ştefănuţă a precizat că în rândul votanţilor aflaţi la coadă sunt atât funcţionari europeni, politicieni, diplomatici cât şi oameni simpli care consideră aceste alegeri drept foarte importante.

"Un moment istoric!", a punctat europarlamentarul.

Vă invităm să urmăriţi materialul video.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO08 INGB 0000 9999 0529 5415 deschis la ING Bank pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne