Val de demisii la PNL Bucureşti. Ilie Bolojan se ţine tare

În afară de Anca Boagiu, toţi liderii liberali din sectoarele Capitalei şi-au înaintat demisia din funcţii şi îi cer să facă acelaşi lucru şi lui Ilie Bolojan, cel care a coordonat campania electorală la alegerile locale.
Ilie Bolojan
Ilie Bolojan (facebook.com)

Cu excepţia preşedintelui PNL Sector 2, Anca Boagiu, toţi şefii organizaţiilor din Capitală au demisionat din funcţii. Toţi cei şase lideri de sector îi cer demisia şi secretarului general al PNL, Ilie Bolojan, cel care a condus campania electorală la locale.

Ilie Bolojan - care a castigat cel de-al treilea mandat de primar la Oradea - este acuzat de o parte din liderii PNL Bucureşti că nu s-a implicat destul în campanie.

"O parte dintre noi, şi anume patru preşedinţi de sectoare, am solicitat şi demisia dlui secretar general Ilie Bolojan pentru că am considerat că în calitatea sa de şef de campanie la nivel naţional nu a performat, a lipsit cu desăvârşire din această campanie.

Nu am primit încă un răspuns şi aşteptăm. Solicitarea noastră rămâne şi în cadrul Biroului Politic Naţional de demisie a dlui Ilie Bolojan din funcţia de secretar general", a declarat vicepreşedintele PNL Mihai Voicu, citat de Agerpres.

În replică, Ilie Bolojan le-a transmis contestatarilor săi, potrivit stiripesurse.ro, că va demsiona "după ce se consultă cu Boc", trimitere la faptul că el şi Emil Boc sunt primarii cu cele mai mari scoruri din ţară.

Cei doi copreşedinţi ai PNL, Alina Gorghiu şi Vasile Blaga, le-au cerut demisia liderilor PNL Bucureşti, singura care a refuzat solicitarea fiind Anca Boagiu, care a precizat că va lua o decizie după o consultare cu Biroul Politic al sectorului. Pentru că refuză să facă un pas în spate, Anca Boagiu ar urma să fie demisă de conducerea PNL.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne