Vanghelie povesteşte cum l-au săltat pe Adrian Sârbu din faţa lui

Marian Vanghelie, PSD, primar sectorul 5
Marian Vanghelie, PSD, primar sectorul 5 (Epoch Times România)

Procurorii din cadrul Parchetului Curţii Supreme l-au "săltat" luni seară pe fondatorul Pro TV-ului, Adrian Sârbu, chiar din faţa primarului Sectorului 5, Marian Vanghelie. Edilul a povestit întâmplarea.

"Adrian Sîrbu a intrat în local şi eu eram la o masă. Nu ne văzuserăm de mult timp. Am dat mâna, el, săracul, nici nu avea chef să vorbească. Apoi a ieşit din local şi am văzut ce s-a întâmplat", a declarat Marian Vanghelie la TVR.

Adrian Sârbu a fost reţinut luni seară şi adus cu mandat la Parchetul General pentru a fi audiat în dosarul de evaziune fiscală de la Mediafax Group.

"Cazul Mediafax - Adrian Sârbu, fabricat la comanda lui Pontaghiţă şi a camarilei lor, are drept scop distrugerea Mediafax, Gândul, Ziarul Financiar, instituţii media pe care le-am construit în ultimii 25 de ani şi pe care le-am menţinut independente politic", a transmis acesta într-un comunicat.

Pentru a citi mai mult despre reţinerea lui Adrian Sârbu intraţi aici

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, dând un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.