Vasile Dîncu se vede premier în viitorul Guvern

Actualul vicepremier s-ar vedea, la o adică, premier în guvernul ce se va forma după alegerile din decembrie, dacă se va putea baza pe o majoritate stabilă în Parlament şi dacă va beneficia de susţinerea lui Iohannis.
Vasile Dîncu
Vasile Dîncu (Epoch Times România)

Vicepremierul Vasile Dîncu şi-a manifestat disponibilitatea de a continua să facă parte din viitorul guvern în anumite condiţii, sugerând, conform agenţiei de presă Bloomberg, că şi-ar putea asuma funcţia de prim-ministru, relatează gândul.info.

"Există o posibilitate de a accepta în continuare să lucrez în guvern, dar nu fără anumite condiţii. Trebuie să existe o forţă politică puternică în spatele guvernului care să fie angajată în sensul schimbării rapide a României. O propunere de reconstrucţie (a ţării - n.red.) susţinută de un program pentru dezvoltare", a declarat Dîncu într-un interviu acordat agenţiei Bloomberg.

Conform Bloomberg, Dîncu ar fi semnalat voinţa de a deveni premier, precizând că ar fi deschis asumării funcţiei dacă, după alegeri, se va putea baza pe o majoritate stabilă în Parlament şi pe susţinerea preşedintelui Iohannis pentru a iniţia implementarea unui plan în sensul dezvoltării infrastructurii, sistemului medical şi a celui educaţional.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne