Victorie a Biancăi Andreescu într-un meci de senzaţie cu Eugenie Bouchard

După o pauză de câteva luni Bianca Andreescu revine pe teren refăcută şi încrezătoare, şi marchează o victorie la Toronto. Andreescu s-a calificat în turul 2 după ce o învinge pe compatrioata sa, Eugenie Bouchard, locul 112 WTA, cu scorul de 4-6,6-1,6-4, într-un meci ce a durat 2 ore şi 8 minute.
Bianca Andreescu Rogers Cup  2019
Bianca Andreescu Rogers Cup  2019 (Maria Matyiku / Epoch Times)

După o pauză de câteva luni, tenismena Bianca Andreescu (locul 27 WTA) revine pe teren refăcută şi încrezătoare, şi marchează o victorie în turneul Rogers Cup de la Toronto. Andreescu s-a calificat în turul 2 învingând-o pe compatrioata sa, Eugenie Bouchard (112 WTA), cu scorul de 4-6, 6-1,6-4, într-un meci ce a durat 2 ore şi 8 minute.

Chiar dacă începutul a părut puţin dificil pentru Andreescu, Bouchard câştigând primul set cu 6-4, în cel de-al doilea set jucătoarea canadiană de origine română a revenit în forţă şi s-a impus cu un categoric 6-1.

Genie Bouchard Bianca Andreescu Rogers Cup  2019
Genie Bouchard Bianca Andreescu Rogers Cup  2019 (Maria Matyiku / Epoch Times)

Setul trei a oferit un spectacol de mingi cu lovituri joase aproape de fileu alternate cu mingi loburi înalte.

Bianca Andreescu Rogers Cup  2019
Bianca Andreescu Rogers Cup  2019 (Maria Matyiku / Epoch Times)

Bouchard părea că a revenit egalând la 3. Momentul cheie a jocului a fost marcat de Andreescu care a câştigat din nou pe serviciul adversarei sale preluând conducerea cu 4-3. Partida s-a încheiat la scorul de 6-4 pentru Andreescu, aducându-i totodată şi calificarea în turul 2.

Bianca Andreescu Rogers Cup  2019 - victorie
Bianca Andreescu Rogers Cup  2019 - victorie (Maria Matyiku / Epoch Times)

Meciul programat pe terenul central la o oră de maximă audienţă, a avut tribunele pline.

Bianca Andreescu Rogers Cup  2019 -  steagul tricolor in tribune
Bianca Andreescu Rogers Cup  2019 -  steagul tricolor in tribune (Maria Matyiku / Epoch Times)

În timpul meciului, Bianca s-a bucurat de suportul românilor prezenţi. A primit încurajări în limba română iar steaguri tricolore fluturau în mai multe zone ale tribunei.

Bianca Andreescu Rogers Cup  2019 - părinţii - rândul doi dreapta aplaudă victoria
Bianca Andreescu Rogers Cup  2019 - părinţii - rândul doi dreapta aplaudă victoria (Maria Matyiku / Epoch Times)

La finalul conferinţei de presă, Bianca a răspuns la ultima întrebare în româneşte, mulţumind pentru toată aprecierea românilor.

Bianca Andreescu Rogers Cup  2019
Bianca Andreescu Rogers Cup  2019 (Maria Matyiku / Epoch Times)

Miercuri, în proba de simplu, Bianca o va întâlni pe rusoaica Daria Kasatkina (locul 40 WTA).

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport